Teknisk information

Gör rätt från start och spara tid

Att leverera rätt material innebär att du får snygga och felfria trycksaker direkt. Du slipper förseningar på grund av att ditt material behöver justeras och kompletteras. För att utgången ska bli bra vill vi ha en tryckfärdig PDF från dig som är anpassad för vårt kalibrerade arbetsflöde. Den kan du göra från InDesign eller QuarkXPress. Det går att göra PDF-filer även från andra program men då får man filer som är anpassade för utskrift eller skärmvisning. De går inte att trycka.

Gör gärna en utskrift av din PDF-fil innan du skickar den till oss för att försäkra dig om att den stämmer med dokumentets slutliga version. Kontrollera att eventuella utfall är med.

Så skickar du dina filer

Maila filerna till tryck@kaltes.se och inkludera uppgifter om leveransadress, faktureringsadress eller om du vill att vi ska hålla kolla på något särskilt inför eller under produktionen. Du får ett mailsvar av oss som kvitto på att vi har tagit emot ditt uppdrag.

För större filer måste du skicka in filerna via vår ftp. Kontakta oss innan så mailar vi inloggningsuppgifter. Skicka sedan ett mail när du lagt över ditt material så att vi uppmärksammar det direkt.
Vi sparar endast dina filer i två år. Därefter kan du behöva skicka dina filer igen till oss.

FTP-server